Aktivitetsplan 2018

Aktivitetsplan 2018 2018-01-02T12:21:38+00:00

 Ungdomsutvalgmøter  (Dette er møter for de som sitter i vårt sentrale ungdomsutvalg)

29. januar på LST i Trondheim

 

 

Aktiviteter for medlemmer:

Ungdomskurs- kurs for alle medlemmer under 35år

 

Hvert år holdes det kurs både lokalt og sentralt, vi oppdaterer med informasjon her og på Facebook når det er klart 🙂

 

Sommerpatruljen 2018

LO arrangerer hvert år sommerpatruljen over hele landet i uke 26-28. LO og forbundene besøker ungdom  som er i jobb  og opplyser om hvilke rettigheter og plikter man har i arbeidslivet. Ta kontakt med din lokale ungdomskontakt om du ønsker å vite mer om sommerpatruljen-

 

Stand, medlemsmøter, lokale kurs osv.

Hvert år arrangerer Postkoms lokale ledd aktiviteter i sine nærområder, følg med på arbeidsplassen din for info og oppslag. Jeg legger ut det jeg får beskjed om her, men spør eventuelt din lokale tillitsvalgt  eller ungdomskontakten i din krets. 

Lokale ungdomsutvalg

Hver krets i Postkom har egne ungdomskontakter og har muligheten til å ha eget ungdomsutvalg. Er du interessert i å engasjere deg og/eller er nysgjerrig på mer info om det lokale arbeidet? Ta kontakt med ungdomskontakten i din krets. Kontaktinfo finner du under: Postkom Ung ->Ungdomskontakter.

LO og LOstat

LO og LOstat har mange aktiviteter både lokalt og sentralt. En del ting er gratis og en del koster penger. Enkelte aktiviteter er rene ungdomsarrangement og andre er åpne for medlemmer i alle aldre, andre igjen er forbeholdt tillitsvalgte på bestemte nivåer. Hva som gir rett til tjenestefri og hva du kan delta på er ikke alltid like enkelt å vite. Det enkleste er at hvis du ser noe som er interessant så spør du tillitsvalgte eller ungdomskontakten i din krets, eller meg 🙂 
Oversikt over LOstats kurs finner du her. Når det gjelder LO-aktiviteter så kan du se under ditt fylke her, mange lokale LOer har og egne Facebook-sider, i tillegg til egne ungdomssider.