Her vil det komme nyttig informasjon for tillitsvalgte. Har du ønsker om hva slags informasjon som bør være her? Send en mail til cathrine.ertsas@postkom.no

Omstilling:

Det skjer store forandringer i bedriftene vi jobber i. Dette vil helt sikkert fortsette. Postkom drøfter de forandringene som planlegges med arbeidsgiver, og inngår i mange saker avtaler med bedriften om hvordan forandringer skal gjennomføres.

Når det gjelder det som skjer på din arbeidsplass, vil din lokale tillitsvalgte vanligvis være den riktige personen å kontakte. Er du tillitsvalgt selv, eller om din lokale tillitsvalgte ikke har fått nok informasjon, vil det være kretsen din du bør spørre om informasjon. Kretsene våre er enten geografiske eller finanskretsen om du er medlem der.

Kontaktinfo til kretsen finner du her

De sentrale avtalene som gjelder for bedriften du jobber i finner du under «Lønn og arbeidsforhold». (Hold markøren over teksten og velg din bedrift fra fanemenyen.) For lokale drøftinger o.l. må du ta kontakt med lokal tillitsvalgt/kretsen. 

 

 

Postkom – veien videre. Uravstemning: 

Uravstemningen er avsluttet. Det neste som skjer er ekstraordinært landsmøte 27. august der det vil bli endelig avgjort om vi går inn i Fagforbundet. 

Elektronisk, 23. til og med 27. april: 

Alle stemmeberettigede som var registrert med e-postadresse og/eller telefonnummer vil 23. april motta e-post og eller sms med informasjon og lenke for å stemme i uravstemningen.

De som stemmer den 23. vil ikke bli kontaktet igjen, men de som ikke har stemt vil motta ny henvendelse enten til de har stemt eller til og med 27. april. 

Hvis noen mener de har registrert e-post/telefonnummer hos oss, men ikke har mottatt e-post eller smsm så kan noe av det følgende ha skjedd: 

Vi hadde en noen tilfeller med doble e-postadresser, to personer på samme e-postadresse/telefonnummer, e-postadresser med feil osv. I tillegg kan det fortsatt skje at e-poster blir stoppet i spamfilter, brannmurer som gjør det vanskelig å åpne lenker osv. Hvis dere får tilbakemeldinger om dette så gjør vi følgende:

    • Har de to mailadresser registrert hos oss? (flere har både jobb og privat, vi har måttet velge en av dem for å unngå at folk får to stemmer) Be dem sjekke begge e-postinnbokser.
    • Ikke mottatt noe? Sjekk spam/søppelpost 
    • Får ikke åpnet lenken? Kan være problematisk på noen nett, LO Media har vært i kontakt med Posten slik at mest mulig skal slippe gjennom, men det kan jo selvfølgelig fortsatt skje. Be dem prøve ved å gå over til 3G/4G eller prøve på hjemmenettverket.
    • Ikke mottatt noe? Og finner ingenting i spam/søppelpost osv. Da kan det være at de er en av dem som har blitt «ryddet» på grunn av et eller annet, eller noe vi ikke har forutsett har skjedd, ta kontakt med meg så sjekker vi som best vi kan, får vi løst det så gjør vi det. Hvis vi ikke får løst det må de da stemme med stemmeseddel på papir 29. -3. april. 

Fysisk uravstemning, 29. april til og med 3. mai: Dere skal ha mottatt informasjon og stemmemateriell fra kretsen deres, søndag 28. april vil dere få oppdaterte lister på hvem som har stemt elektronisk, dere skal da hente inn stemmer fra de som ikke har stemt innen utgangen av 3. mai og sende inn til kretsen deres. 

Har du spørsmål om materialet eller gjennomføring i kretsen din? Ta kontakt med uravstemningsansvarlig hos dere:

Nord-Norge: 

Judith Olafsen
Mobil: 481 49 888
Epost: judith.olafsen@posten.no

Midt-Norge:

Knut Marius Lydvo (Ålesund/Distribusjon)
Mobil: 994 66 735
E-post: knut.lydvo@posten.no

Sør- og Vestlandet:

Solfrid Træet
Mobil: 928 56 354
Epost: solfrid.traet@posten.no

Østlandet:

Marianne Nilsen 
Mobil: 971 06 855
Epost: marianne.nilsen3@posten.no

Oslo, Akershus og Østfold: 

Nina Halvorsen
Mobil: 952 93 340
Epost: nina.halvorsen@posten.no

LO Finans: 

Jannicke Skaanes
Telefon: 990 41 955
Epost: jannicke.skaanes@dnb.no

Lederkretsen og Bring-selskapene: 

Cathrine Ertsås
Mobil: 928 57 869
Epost: cathrine.ertsas@postkom.no

Mer informasjon om resultatet osv. finner du her: 

Veivalg-du bestemmer: Brosjyre

og

Veien videre-samleside

 

Ved andre spørsmål: cathrine.ertsas@postkom.no

 

Lykke til og takk for innsatsen 🙂