I dag startet uravstemningen om Postkom skal bli en del av Fagforbundet. Frem til lørdag er det anledning til å stemme elektronisk, deretter vil det åpnes for avstemning på papir.

Først digitalt

Alle yrkesaktive medlemmer som er registrert med epost eller telefon i medlemsregisteret skal i dag ha fått en oppfordring om å delta i uravstemningen. Dersom du ikke har fått denne oppfordringen på epost eller telefon må du vente til avstemningen på papir åpner opp neste uke.  – Vi oppfordrer alle til å delta i uravstemningen, og helst den elektroniske. Uavhengig av hva du vil stemme er det viktig for Postkom at vi får en høy valgdeltakelse, uttaler forbundsleder Odd Christian Øverland.

Premier

Får å motivere til deltakelse trekker vi tre vinnere hver dag frem til lørdag i den elektronisk avstemningen som vinner et reisegavekort til en verdi av 5000,- kroner. Det vil også trekkes fem gavekort blant de som deltar i papiravstemningen. Den elektroniske avstemningen avsluttes lørdag 27. april klokken 23.00, og den papirbaserte åpner 29. april og avsluttes 3. mai.

I tillegg vi det være en ekstra belønning til de arbeidsplassene som får en høy valgdeltakelse

Anbefaler ja

Et enstemmig forbundsstyre og et overveldende flertall i landsstyret har oppfordret medlemmene til å stemme ja.  – Å bli en del av Fagforbundet er en god løsning for Postkom. Vi har i all hovedsak fått gjennomslag for de kravene vi har stilt.  Vi kommer til å gå inn i tøffe tider, og da vil det være bra å ha Fagforbundet i ryggen, sier Øverland.

Er du fortsatt i tvil om hva du skal stemme, kan du lese mer om grunnlaget for forbundsstyret og landsstyrets anbefaling her.

Anonymt

Uavhengig av om du stemmer elektronisk eller på papir er du sikret full anonymitet. Det er LO Media som håndterer den elektroniske avstemningen og Postkom får ikke innsikt i resultatet før alle stemmer er talt opp. Vi forventer at resultatet er klart i midten av mai.

Lurer du på noe? – Send oss et spørsmål på Facebook, så svaret vi fortløpende.

Print Friendly, PDF & Email